Heerlijk wegdromen terwijl je geniet van de rustige lange strijkende bewegingen over je hele lichaam, het kneden, tikken en schudden. Je kunt moeiteloos alle stress weg laten vloeien. Een weldadig moment voor jezelf, om helemaal tot rust te komen.

De doorbloeding van je lichaam verbeterd en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Zo komen nieuwe voedingsstoffen en zuurstof weer bij de cellen en krijgt je fysieke gezondheid een flinke boost.

Preventief kan een massage je ook helpen om diverse klachten zo als stress, stijve spieren en slapeloosheid te voorkomen. Je lichaam en geest hervinden hun natuurlijke balans en je voelt je energie weer stromen.

Kom zelf voelen wat een van de door Shanta Yoga gegeven massages met je doen, ervaar de vele positieve effecten op je lichamelijke en je mentale en emotionele gezondheid.

“Massage brengt rust en harmonie”

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage richt zich vooral op het loslaten van spanning in je lijf. Ontspanning op mentaal en emotioneel vlak volgt dan vanzelf. In overleg afhankelijk van de tijd en jouw wensen wordt het hele lichaam of een deel gemasseerd.

Tarieven ontspanningsmassage:
45 Minuten voor  €35,-
60 Minuten voor €45
75 Minuten voor €55

Wil je een nog intensere beleving bij de ontspanningsmassage kan ik ondersteunend aan deze massage etherische oliën gebruiken, hiervoor wordt een meerprijs van €5 per behandeling gerekend.

Intuïtieve Massage

Intuïtieve massage is een combinatie van ontspanningsmassage en energie werk. Deze combinatie geeft vaak zeer goede resultaten bij klachten en heeft een diepe ontspannende werking. Het zelf helend vermogen van je lichaam wordt hierdoor aangesproken.

Tarieven Intuïtieve massage:
45 Minuten voor  €35,-
60 Minuten voor €45
75 Minuten voor €55

Wil je een nog intensere beleving bij de Intuïtieve massage kan ik ondersteunend aan deze massage etherische oliën gebruiken, hiervoor wordt een meerprijs van €5 per behandeling gerekend.

Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage is weer eens iets anders. Het wordt in Thailand wel met een knipoog “yoga voor luie mensen” genoemd.
Bij deze massage lig je meestal rustig op een massagebank maar kan ook op een matras op de grond. Je wordt in beweging gebracht door de persoon die jou een Thaise yoga massage geeft. Het ziet er met zijn rekkingen en strekkingen vrij fysiek uit maar is zeker ook energetisch doordat er druk wordt toegepast op energiebanen/meridianen. Deze druk kan gegeven worden met duim, wijsvinger, handpalm, vuist, onderarm, ellenboog, voet of knie.
Ademhaling speelt ook een grote rol. Een goede diepe ademhaling werkt ontspannend . Door hierop te concentreren breng je jezelf in het nu.

Tarieven Thaise Yoga massage:
45 Minuten voor  €35,-
60 Minuten voor €45
75 Minuten voor €55

Reiki

Bij een Reiki behandeling ontvang je (universele) energie. Klinkt dat wat zweverig in je oren? Herkenbaar. Bedenk je dan eens dat alles een trilling heeft… een trilling die in balans gebracht kan worden. De beste manier om er iets over te kunnen zeggen is door het zelf te ervaren. Ik kan je een krachtige behandeling geven die dieper gaat en een helend effect kan hebben.

Tarieven Reiki behandeling:
45 Minuten voor  €35,-
60 Minuten voor €45
75 Minuten voor €55